Når lysten driver værket

Dreng eller pige…?

Dreng eller pige…?

Som jeg skrev på mit seneste opslag, så ville den lille fis altså ikke afsløre sit køn i tirsdags, da vi var til første kønsskanning… Den søde jordemoder forsøgte ellers ihærdigt i ca. 40 min men uden held. Som hun sagde, skulle hun have billeder fra flere vinkler, for at hun kunne komme med et kvalificeret bud. Vi måtte få en ny tid, og der var selvfølgelig først en ny tid ca. en uge efter –  det er lang tid, når man er en utålmodig type…Frederik og jeg kiggede dog begge to på hinanden da vi kom ud derfra, og jeg sagde ”så du det samme som jeg gjorde”. Vi syntes begge to, at vi så en lille tap… Frederik har hele vejen igennem været overbevist om, at vi skal have en dreng, hvilket alle i vores familier og omgangskreds faktisk har, bortset fra min mor og en af mine veninder, som troede det blev en pige.

I fredags gik jeg tilfældigvis ind på skanningsklikkens hjemmeside, for at se om de havde fået en tid inden på mandag. De havde til vores fordel lige fået et afbud samme dag. Så ud af døren med os og afsted til skanning.

Den lille var selvfølgelig stadig ikke helt klar på at vise sit køn… Jeg hoppede, dansede og rystede i ca. 30 min… Men lige pludselige skete der noget. Jordemoderen som ellers havde snakket meget, blev helt stille. I 5 min blev der ikke udvekslet mange ord, hun koncentrede sig, det var helt tydeligt, og tog en masse screenshots fra forskellige vinkler.

Lige pludselige siger hun så ”nu har jeg set nok til, at jeg gerne vil ønske jer tillykke med en lille pige”. 
Jeg blev helt rørt, for det havde jeg virkelig ikke forventet, at hun ville sige. Det er så fantastisk, og vi glæder os helt vildt meget til at møde vores lille pige til januar <3

Efter vi har fået kønnet at vide, må jeg indrømme, at min lyst til bare at købe amok i babytøj er eksploderet 🙂 Men jeg er nok ikke den eneste der har/har haft det sådan?

En lille del af fangsten fra i dag

Tak fordi du læste med <3

Knus fra

Sofie6 thoughts on “Dreng eller pige…?”

  • Hvor spændende 👏🏼
    Men uanset hvilket køn, så er det fantastisk alligevel 😊

    Glæder mig til at se hvad de mor går igang med at strikke, for jeg tænker hun går amok i lækre baby strik 😀

    • Ja hun er allerede godt i gang – det er nogle smukke ting hun får lavet <3 Skønt med hjemmestrik. Hav en dejlig weekend. Med venlig hilsen Sofie

  • Tillykke med det. Bare et godt råd. Lad nu være med at købe kjoler der passer til barnet i kravlealderen. Det er så upraktisk. Når det er sagt forstår jeg så udmærket at der går shop amok i den.

  • Kæmpe stort tillykke!! Det er så nemt at købe sig fattig i babytøj! Vil anbefale dig at besøge Børneloppen i Valby eller Slagelse. De har SÅ mange fine ting, til lidt billigere penge 🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *