Når lysten driver værket

Et sidste kig ind og lidt om redebyggeri

Et sidste kig ind og lidt om redebyggeri
Indeholder reklame

Vi var i torsdags til vores sidste scanning hos Spire på Frederiksberg. Det var som altid en fantastisk oplevelse. At høre hendes lille hjerte banke og se hendes fine ansigt, gør mig simpelthen så varm om hjertet. Derudover synes jeg også, at det har været helt fantastisk, at kunne følge med i hendes udvikling. Første gang vi så hende på en scanning, var hun 8 mm lang og lignede en bønne. Nu er hun en rigtig baby! Det er så vildt.

Det var så hyggeligt, at se hende ind til hende igen, og se at hun har fået lidt mere sul på kinderne. Når barnet er så stort nu, som hun er (næsten 2 kg), så har de ikke meget plads i livmoderen, og det kan derfor være lidt svært, at få dem til at posere, som man gerne vil – man vil jo gerne se deres lille søde ansigt. Hun lå enten med den ene fod eller hånd oppe foran hovedet det meste af scanningen. Derudover har hun også lagt sig med hovedet nedad, hvilket hun faktisk har gjort en lille måneds tid nu, og drejer derfor kun rundt om sin egen akse, hvilket også kan gøre det lidt svært, at få nogle gode billeder – men det lykkedes alligevel at få nogle fine billeder af hende 🙂

                   

                   

Hvis det stadig kan være lidt uvirkelig for mig, at der vokser et lille menneske under huden på mig, så må det da være endnu mere uvirkeligt for Frederik? Han glæder sig også rigtig meget, kan jeg mærke, men mænds måde at forberede sig på at blive forældre er nok bare en anden end kvinders? For mig har redebyggeriet været en stor del af den mentale forberedelse. Jeg kan være ved at dø over nogle små sutsko i str. 18 ”Nååårh skat er de ikke bare fine” ”Tjoo det er sutsko??” kan det så lyde… “Det er ikke bare sutsko… Se lige hvor små og søde de er?!”
Forventningens glæde ved at gå og bygge rede er for mig, en stor del af den proces hvor man forbereder sig på, hvad der skal ske, måske for at synliggøre og dermed virkeliggøre det lidt mere?

Og JA der bliver måske købt en del ting som slet ikke er nødvendige, og JA der bliver måske også købt lidt for meget tøj i størrelse 56, som de nærmest vokser ud af, ligeså snart de har fået det på – men det er en del af det. Man ønsker det bedste for sit barn, og ønsker at de skal have det bedste. Om 5 uger er det det man kalder en fuldbåren graviditet, og så kan hun komme, hvornår det skulle være..? Mon hun er her til jul eller efter nytår – ingen ved det, men hun er så velkommen <3

 2 thoughts on “Et sidste kig ind og lidt om redebyggeri”

 • Hej Sofie

  Helt fantastiske billeder af jeres lille øjesten som er så eget velkommen , mor og far venter spændte på det øjeblik hvor I kan holde hende ind til jer og byde hende så velkommen .
  Alt er bare så forberedt hos jer 🥰
  God søndag fra Inger

  • Tusind tak Inger 🙂 Ja det bliver helt fantastisk!
   Også rigtig god søndag til dig.
   Med venlig hilsen Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *