Når lysten driver værket

Børneværelse

Børneværelse

Der er flere af jer, der spørger ind til de forskellige ting, jeg har på børneværelset. Så derfor har jeg nu lavet et blogindlæg med en opdatering på, hvordan hendes værelse ser ud, og hvor jeg har fundet de forskellige ting.
Jeg har nydt at hygge mig med at ordne hendes værelse. Derudover kan jeg godt lide ikke bare at gå ud og købe det hele fra nyt, men at bruge tid på at slibe, male og give det et personligt touch på dén måde.

Tøjskab:

Dette fine vægskab, som stod på et chatol, har vi fået af Frederiks farmor og farfar. De ville egentlig bare smide det ud, men jeg så “potentiale” i det. Det er ikke så dybt, men passer perfekt til tøj i små størrelser. Vi har hængt det i en afstand fra puslepladsen, så vi både kan holde på hende og tage tøj fra skabet. Jeg har ikke gjort noget ved skabet andet end at male det, og så har jeg beholdt dets originale farve indvendigt. Tapetet er fra Retro Villa.

Soveplads

Den første tid kommer sengen til at stå ved siden af vores seng i soveværelset, og så håber vi, at hun bliver så tryg ved at ligge der, at hun på et tidspunkt kan ligge på sit eget værelse, når den tid er inde. Sengen er en gammel Juno seng, som Frederik og hans søskende har ligget i som små, så det er lidt hyggeligt, at næste generation nu skal ligge i den.

Pusleplads

Puslebordet er fra IKEA og hedder SUNDVIK. Vi var heldige at finde et næsten nyt på DBA til kun 200 kr, og så har jeg malet det i samme farve som skabet, og sat nogle nye greb på, som er fra Anne Black. Jeg synes det er et super smart bord. Som I kan se på det første billede, hvor puslepladen ikke er slået ud, så ligner det bare en helt almindelig kommode. Der er god plads til at pusle på, og skufferne er også dejlig rummelige, så der kan være en masse bleer og andet babylir i.

Skuffen er fyldt med alle mulige skønne sager vi har fået fra forskellige gratis babykasser fra bla. Lidl, Føtex, Superbrugsen mm.

Den grå bænk har jeg været så heldig at finde på et loppemarked til 150kr. Jeg har set at der også er nogle magen til på Reshopper og DBA en gang imellem (dog er sådan nogle vintage bænke tit ret dyre, men hold øje – måske du er heldig ;-)). Kaninerne og harerne ELSKER jeg, da de minder mig om min egen barndom, og de er fra Maileg. Derudover er tæppet fra Konges Sløjd.

I Marrakech har de simpelthen så mange lækre kurve til gode priser, så der røg 3 kurve med hjem i kufferten. Blandt andet denne “La Vie Est Belle” (fransk) oversat til dansk “Livet er smukt”. Den synes jeg simpelthen er så fin, så den måtte jeg bare eje. Den minder mig også om den tid jeg som 16-årig var udvekslingsstudent i Frankring, hvor jeg af en fransk veninde fik en halskæde med samme tekst på. Kurven bliver brugt til bamser og legetøj, og dukkevognen er fra Sebra.

Jeg har på Instagram i nogle stories vist hvordan, hvis man ligesom jeg heller ikke bryder sig om synlige ledninger, nemt kan skjule en ledning, på en tapetseret væg. Lampen er fra Ferm Living.

  En sød stol som var Frederiks, da han var lille, og puderne har jeg selv syet med stof fra Stof & Stil.

Kurven er fra Marrakech, og kameraet, samt æsker, er fra Søstrene Grene, og hylden med læderstropper er fra Silleknotte.

 

Tak fordi I læste med.2 thoughts on “Børneværelse”

  • Hej Rikke
   Mange tak 🙂 Tapetet er fra Retro Villa. Det er dog vintage tapet, og de har derfor kun et begrænset antal ruller af hver. Så der er ikke mere af denne tapet, men jeg er sikker på, at der er mange andre super fine tapeter.
   God søndag.
   Med venlig hilsen Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *