Når lysten driver værket

Ruby chokoladesmørcreme

Ruby chokoladesmørcreme

Ingredienser

Til ca. 30 stk.

250 g stuetemperet smør (jeg bruger Lurpak)
200 g flormelis
150 g ruby chokolade (du kan sagtens erstatte ruby med hvilken som helt

Smelt chokoladen i en kasserolle ved lav varme, og lad den derefter køle helt af. Pisk smør lyst og luftigt og sigt herefter flormelis i og pisk videre. Pisk herefter den smeltede, afkølede ruby chokolade i.
Sørg for når du skal sprøjte smørcremen på kagen, at den hverken er for flydende eller for fast. Er den lidt for flydende/smeltet, kan du komme den på køl (hold øje med at den ikke bliver for fast).
Smørcremen kan sagtens laves dagen før, du skal bruge den, du skal bare sikre dig, at den er stuetemperet ved brug.

 

God fornøjelse



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *