Når lysten driver værket

Reklame| Ny pynt på væggen i samarbejde med Desenio

Reklame| Ny pynt på væggen i samarbejde med Desenio

Reklame for Desenio

Vi er flyttet to gange inden for det sidste år. Tilbage i september sidste år solgte vi vores lejlighed på Frederiksberg med tanken om at udleve vores husdrømme. Men da marekedet lige pludselig eksploderede, og det pt. ikke ser ud til at være købers marked, har vi besluttet at sætte husjagten lidt i bero, og nyde hvor vi er og indrette os, som skulle vi bo her på ubestemt til. Følelsen af at bo midlertidig er for mig især, ikke holdbar, da jeg verner om mit hjem, og ynder at gøre noget ud af det – hvorfor den konstante “det er næsten dumt at gøre, når vi snart skal flytte” fylder meget. Så nu hvor den beslutning er taget, kan vi trygt bore i væggene, og gøre vores hjem til VORES hjem.

Der er ret højt til loftet i lejligheden, men man lægger ikke mærke til det, når væggene er hvide og tomme. Jeg har derfor valgt at malene væggene i stuen en sart sandfarve og pynte med lidt plakater over vores bogkasser. På sigt vil vi gerne have flere plakater op, men Rom blev jo ikke bygget på en dag 😉


Plakaterne er meget ens i farverne, da jeg ønsker et roligt udtryg på denne væg samt nogle tidsløse plakater, jeg ikke lige bliver træt af i morgen.

De plakter der tiltaler mig mest i øjeblikket er kunstplakaterne og de abstrakte, hvilket nok også er ret tydeligt. Plakaterne jeg her har valgt til billedvæggen er en blanding af 50×70 cm og 30×40 cm med dertilhørende egetræsrammer. Plakaterne hedder Floral Exhibition (50×70 cm), Beige Abstract (50×70 cm), Matisse Woman (30×40 cm), Matisse leaf (30×40 cm), French Sketch No1 (30×40 cm). Jeg er meget overrasket over kvaliteten af egetræsrammerne, da de ikke er særligt dyre i forhold til mange andre rammer. De er super smukke, og så er det nemt at få bagpladen af – if you know you know – det kan være en større operation, hvis man skal have en hel billedvæg.

 

På kontoret er der også kommet et billede op på hylden, Matisse Floral No1 (50×70 cm). Jeg er stor fan af at placere billederne stående på hylder, reoler, bænke mm. Da man på den måde nemt kan skifte ud/ændre mening, uden at have lavet mærker i væggen.

Pt. er Matisse plakaterne desværre ikke på lager hos Desenio, men de har en masse andre skønne plakater.

Bl.a. disse fem plakater, som jeg tænker også skal op på billedvæggen.

1/ Abstract Line Faces No2. 2/ Femme Study No2. 3/ White Brush Stroke No1. 4/ Abstract Lines. 5/ The MazeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *